Autorius apie receptą:
Skani ir kvapni uogienė... Toliau kaupiame atsargas žiemai! Iš šio kiekio paruošiau ~720 ml uogienės.
Skani ir kvapni uogienė... Toliau kaupiame atsargas žiemai! Iš šio kiekio paruošiau ~720 ml uogienės.
Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 gramų
aviečių
500 gramų
cukraus
45 gramai
romo
2 šaukštai
citrinų sulčių
1/4 šaukštelio
druskos
3 lašai
romo esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą suberti avietes, cukrų, supilti romą ir citrinos sultis.
2.
Užvirus sumažinti ugnį ir virti ~40 min.
3.
Įberti druskos, įlašinti esenciją ir, išmaišius, supilstyti į išgarintus/sterilizuotus stiklainiukus. Sandariai uždaryti verdančiu vandeniu nuplikytais dangteliais. Laikyti vėsiai.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.