Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
0,5 stiklinės pieno
2 kiaušinių
2 vištos sparnelių
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves sutarkuojame, įpilame užvirintą pieną, įmušame kiaušinius, padruskiname ir išmaišome. Supilame į kepimo formelę pateptą riebalais. Ant viršaus uždedame paskrudintus bei pasūdytus vištos sparnelius ir pašauname į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 - 50 minučių.
Sima, as sita apkepa kepu prie 190 laipsniu temperaturos. Labai labai man jis patinka!
ATSAKYTI
Sima
2016-12-24 11:59
O temp kokia turi buti orkaitės? ATSAKYTI
sandra
2011-01-24 12:06
as svogunu netarkuoju, nes esu jiema alergiska. o beriant bulviu prieskonius i kugeli jau man jo skonsi keiciasi, bet vieni meksta kugeli su lauro lapais, kiti su spirgais. mes gi negalim visi vienodi buti
ATSAKYTI
Indre
2011-01-05 16:12
labai skanu,tik galima kartu su bulvemis itarkuoti svoguno galva,vietoj druskos naudoti bulviu prieskonius ir nebutinai skarda tepti riebalais,galima tiesiog ipilti aliejaus i pacia tarkiu mase,tiek,kad matytusi siek tiek jo pavirsiuj,bet ne per daug.
ATSAKYTI