Autorius apie receptą:
Kvepiantys, skanūs ir minkštučiai.
Kvepiantys, skanūs ir minkštučiai.
Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų
varškės
60 gramų
miltų
(priklauso nuo varškės drėgnumo)
1 vienetas
bananų
(mažų)
1 vienetas
kiaušinių
(mažų)
šiek tiek
vanilinio cukraus
šiek tiek
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį, įmušti kiaušinį, įtarkuoti bananą, įberti cukrų ir vanilinio cukraus. Įsijoti miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi lipti prie rankų, bet nebūti labai skysta, pagal tai koreguokite miltų kiekį.
2.
Stalą ir rankas pabarstyti miltais, imti šaukštą tešlos ir formuoti varškėtį rankomis ar mentele.
3.
Kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Patiekti su grietine, padažu ar uogomis.