Greiti sluoksniuotos tešlos pragėliai su rabarbarais ir bananais
AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 9)
Autorius apie receptą:
Labai gardūs ir be galo paprastai pagaminami pyragėliai. Bananai jiems suteikia natūralaus saldumo, tad cukraus pakanka visai nedaug (jeigu jo vengiate, galite net nedėti visai arba
Labai gardūs ir be galo paprastai pagaminami pyragėliai. Bananai jiems suteikia natūralaus saldumo, tad cukraus pakanka visai nedaug (jeigu jo vengiate, galite net nedėti visai arba pakeisti medumi ar klevų sirupu).
(...daugiau)(...mažiau)
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 lapeliai
bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas
bananų
4 vienetai
rabarbarų
(lapkočių)
1 vienetas
kiaušinių
1 šaukštelis
rudojo cukraus
(arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rabarbarus nuvalyti, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Bananus taip pat supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su rabarbarais bei cukrumi.
Ant kiekvieno kvadratėlio dėti rabarbarų ir bananų įdaro. Sulankstyti kraštus link centro (kaip vokelį) ir truputį suspausti, jog įdaras neištekėtų. Pyragėlių viršų aptepti lengvai paplaktu kiaušiniu.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes (kol gražiai apskrus).
5.
Pateikdama pyragėlius aš dar juos pašlaksčiau baltu glajumi (cukraus pudrą sumaišiau su šiek tiek citrinos sulčių). Skanaus!