Autorius apie receptą:
Nesudėtingai paruošiamos ir labai gardžios bandelės.
Nesudėtingai paruošiamos ir labai gardžios bandelės.
Ingrida
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
240 gramų
kvietinių miltų
(apytikriai)
10 vienetų
dešrelių
100 mililitrų
vandens
4 šaukštai
alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį supilti vandenį, aliejų, suberti miltus, kepimo miltelius, druską ir užminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą iškočioti ir supjaustyti platesnėmis juostelėmis. Juostelių turėtų būti 10, tiek, kiek ir dešrelių.
3.
Dešrelę apsukti paruošta tešlos juostele, taip apsukti visas dešreles.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštas bandeles ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių iki kol gražiai parus.