Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | krevečių be kevalo (naudojau šaldytas) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (tinka ir liesa, žr. patarimus) |
200 mililitrų | sultinio (naudojau daržovių) |
100 gramų | špinatų |
100 gramų | saulėje džiovintų pomidorų (svoris nusunktų nuo aliejaus, galima keisti šviežiais pomidorais, žr. patarimus) |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) |
5 skiltelės | česnako |
50 mililitrų | balto sauso vyno (nebūtina, tinka ir nealkoholinas) |
50 gramų | kietojo sūrio (naudojau VILVI Memel Reserve) |
40 gramų | sviesto (arba 3 v.š. alyvuogių aliejaus) |
2 šaukšteliai | itališkų žolelių (ar provanso žolelių) |
pagal skonį | druskos |
šiek tiek | juodųjų pipirų |