1.
Mieles ištrinti su 2-3 šaukštais šilto pieno ir palikti šiltai daugmaž pusvalandžiui, kad suputotų.
2.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
3.
Bulves nuplauti, nuskusti ir smulkiai sutarkuoti (rankine tarka arba elektrine bulviatarke). Gerai nusunkti sultis.
4.
Likusį pieną užvirinti ir juo užpilti bulvių tarkius, išmaišyti. Įmaišyti trynius, mieles, įtrupinti nuspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
5.
Dubenį su bulvių mase pridengti rankšluostėliu ir palikti šiltoje vietoje 30-60 min, kad pakiltų.
6.
Kai pakils, kiaušinių baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į bulves.
7.
Keptuvėje įkaitinti aliejų (arba taukus). Šaukštu dėti bulvių masę ir iš abiejų pusių kepti iki įgaus gražiai auksinę spalvą.
8.
Patiekti su grietine arba kitu mėgiamu padažu.