Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g meduolių
500 g grietinės
3-4 bananai
3 šaukštai cukraus pudros
20 g želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukraus pudrą, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formelę, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti pusę kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl tečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus užberkite likusius meduolių trupinius. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų. Skanaus!
Jeigu darau tokį su riebia grietine, tada želatinos net nededu, nes kai grietinė riebi, torts standus ir be želatinos būna (jeigu su liesesne daryti, želatinos tada reikia). Kartais net įdedu 40% riebumo grietinę (arba ją perpus su 30% riebumo maišau), be galo skanu tada būna, lyg su maskarpone tortą ragautum :) Dar tinka riešutų užbarsyti ant grietinės sluoksnių. Superinis tortukas - skanus, greitas ir pigus!
ATSAKYTI
Daiva
2017-01-20 21:14
Papildomai dar kiviu ideti galima, skonis nerealus!
ATSAKYTI