Autorius apie receptą:
Vaflių receptų teko išbandyti įvairių. Šį kartą čia pamačiau
Vaflių receptų teko išbandyti įvairių. Šį kartą čia pamačiau bananinį jų variantą. Aišku, kad išbandžiau. Gavosi tikrai bananiniai paprasti ir skanūs vafliai. Kas mėgsta bananinius kepinius, jie tikrai patiks. Tikriems smaližiams vafliuose gali pritrūkti saldumo, tai galkma suberti dar smulkinto šokolado.
(...daugiau)(...mažiau)Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
kefyro
250 gramų
kvietinių miltų
1 vienetas
bananų
1 vienetas
kiaušinių
45 gramai
sviesto
(ištirpinto)
2 šaukštai
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir išplakti iki purumo. Supilti kefyrą, sviestą ir perplakti. Suberti miltus, išmaišyti iki vientisos masės. Jei tešla per tiršta tai įpilame dar kefyro, jei per skysta - įberiame miltų.
2.
Bananą ištrinti šakute ir sudėti į dubenį su tešla, išmaišyti.
3.
Vaflinę įkaitinti, dėti tešlos ir kepti kelias minutes iki kol iškeps.