Autorius apie receptą:
Mano vaikams labai patinka kartu kažką gaminti, tai buvo puiki proga išbandyti šį lengvą pyragėlį, kurį užmačiau pas Žemyną iš
Mano vaikams labai patinka kartu kažką gaminti, tai buvo puiki proga išbandyti šį lengvą pyragėlį, kurį užmačiau pas Žemyną iš Mamos gyvenimas. Tikrai skanus, tik man truputį vėlėsi burnoj, tai kitą kartą būtinai dėsiu į sluoksnį šilauogių, kurios suteiks to gaivumo. Saldus, sotus, lengvai padaromas. Ko daugiau reikia? Vaikai dabar mokės ji padaryti ir savarankiškai, o tai visada yra pliusas. Beveik paskutinį gabalaitį čiupau nufotografuoti.
(...daugiau)(...mažiau)Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų
šokoladinių sausainių
400 gramų
kreminio sūrio
397 gramai
karamelizuoto kondensuoto pieno
2 vienetai
bananų
(didesnių arba 3 mažesnių)
pagal poreikį
pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti sūrį, karamelizuotą kondensuotą pieną ir sumaišyti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
2.
Į kitą dubenį įpilti pieno. Bananus susmulkinti.
3.
Formą, kurioje ruošite tortą, iškloti kepimo popieriumi ar maistine plėvele. Patepti kremu, tuomet sausainius pamirkyti piene, dėti ant kremo, dėti bananus, vėl dėti mirkytus piene sausainius, vėl tepti kremu, dėti bananus ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Viršutinis sluoksnis turi būti kremo.