Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
900 gramų | jautienos (naudojau "Feel the Beef" brandintą jautieną troškinimui) | |
300 mililitrų | raudono sauso vyno (arba tamsaus alaus, galima naudoti ir nealkoholinį ar keisti pomidorų sultimis ar tiesiog sultinu) | |
100 gramų | konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse (arba 2-3 šaukštų pomidorų pastos) | |
4 vienetai | morkų (vidutinio dydžio) | |
2 vienetai | svogūnų | |
2 šaukštai | miltų (versijai be gliuteno - kukurūzų ar tapijokos miltų) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (arba raudonėlio) | |
0.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos) | |
1 šaukštelis | druskos (arba pagal skonį) | |
0.5 šaukštelio | pipirų | |
2 šaukštai | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | petražolių |