Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 obuoliai
500 ml natūralaus jogurto
200 g sausainių
4 v. š. cukraus
3 v. š. medaus
2 v. š. rudojo cukraus
cinamonas
malti gvazdikėliai
maltas kardamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau didelėmis skiltelėmis.
Obuolius sudėjau į kepimo indą, užpyliau medumi, apibarsčiau ruduoju cukrumi, cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, įpyliau į kepimo indą šiek tiek vandens ir apie 10 min. kepiau 150 laipsnių temperatūros orkaitėje (obuoliai turi suminkštėti, bet nepasileisti į košę).
Dalimi paruoštų obuolių išklojau lėkščių apačias, ant viršaus užtrupinau sausainių, supyliau su cukrumi sumaišytą jogurtą ir uždėjau dar šiek tiek obuolių.
Skanus ir paprastas desertas.