Keletą minučių apvirti brokolius ir apvirtus susmulkinti.
Paprikas išvalyti, supjaustyti kubeliais.
Kubeliais supjaustyti pomidorą, avokadą.
Morkas ir bulves supjaustyti riekutėmis.
Susmulkinti svogūną ir svogūnų laiškus.
Paruoštus ingredientus suberti į sviestu pateptą kepimo indą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje apie 30 min., kol daržovės suminkštės ir išsilydys sūris.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!