Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės mėsos sultino
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas kvietinių miltų
Pusė morkos
Pusė svogūno
1.5 šaukšto pomidorų padažo
Druska
Cukrus
Juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.