Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | maltos jautienos | |
250 gramų | maltos kalakutienos | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 šaukštai | avižinių dribsnių (smulkių, apytikriai) | |
2 skiltelės | česnako (didesnių arba 3 mažesnių) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | paprikos miltelių | |
pagal skonį | krapų | |
pagal skonį | petražolių | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Įdarui: | ||
200 gramų | baravykų | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 šaukštas | kreminio sūrio (arba tepamo sūrio ar grietinės) | |
0.5 šaukšto | kvietinių miltų (+ šiek tiek apvoliojimui) | |
pagal skonį | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
200 mililitrų | mėsos sultinio (arba daržovių, apytikriai) | |
100 mililitrų | grietinėlės, liesos (naudojau 12%, apytikriai) | |
1 pundelis | žalumynų | |
pagal skonį | džiovintų grybų (miltelių, nebūtina) | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos |