Biskvitas.
Atskiriame trynus nuo baltymų, trynius išsukame su cukrumi, dedame sviestą ir viską išmaišome. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakame iki standžių putų. Į trynių masę dedame cukraus pudrą, vanilę,krakmolą, kepimo miltelius. Po šaukštą dedame baltymus, miltus ir maišome, kol tešla bus vidutinio tirštumo.
Konservuotus persikus supjaustome gabaliukais, skystį paliekame atskirai. Pilam paruoštą tešlą į formą ir pašauname į įkaitintą 180°
Kremas.
Į pasirinktą torto formą klojame maistinę plėvelę. Pagal instrukciją, tik su trupučiu mažesniu kiekiu vandens, pagaminame želė ir dedame sustingti. Nuo konservuotų persikų nupilame sirupą ir dedame atskirai. Želatiną užpilame nedideliu kiekiu šalto vandens. Grietinėlę išplakame su cukrumi .Plakdami pilame pasukų jogurtą ir ragaujame (jeigu trūksta saldumo beriame cukraus ir dar plakame). Plakdami silpna srovele pilame ant garų vonelės ištirpintą ir atvėsintą želatiną. Įmaišome gabaliukais susmulkintus persikus. Dedame kremą sustingti. Aš pilu truputį kremo į mažą indelį ir dedu į šaldytuvą , kad greitai sustingtų. Jeigu būna per mažas kiekis želatinos, kremas būna minkštas, tada reikalingas dar papildomas šaukštas želatinos. Sirupu nuo persikų sudrėkinu biskvito apačią ir palieku įsigerti.
Torto gaminimas.
Imame biskvitą ir klojame į tortinę. Pasilikite kremo šonams ir viršui aptepti. Ant viršaus pilame pusę kremo, klojame želė ir supilame kitą pusę kremo. Dedame į šaldytuvą sustingti (geriausiai per naktį) .Viršų puošiame pagal skonį. Aš naudojau tą patį kremą, tik jį sutryniau, kad nesimatytų persikų gabaliukai. Kremas tapo labai gražios gelsvos spalvos.