Vidutinio dydžio dubenėlyje paplakite kiaušinius, sukrėskite margariną, suberkite cukrų ir maišykite, kol susidarys puri masė. Supilkite pieną, vanilės ekstraktą, suberkite miltus ir išmaišykite. Sudėkite likusius komponentus ir paplakite elektriniu plakikliu 2 min iki lengvos kreminės masės.
Tešlą po lygiai sukrėskite į popierinius krepšelius.
Kepkite 20 min. iki 160°
Papuošimas: mediniu šaukštu sumaišykite pusę miltelinio cukraus ir pusę margarino. Tada sudėkite likusį margariną, cukrų, kakavą ir šaukštu išsukite iki purios masės. Sukrėskite masę į konditerinį maišelį su mažu antgaliu ir išspauskite spiralėmis ant keksiukų. Ant viršaus uždėkite persiškų cukraus vatos siūlų.