Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
250 gramų | kvietinių miltų | |
1 vienetas | kiaušinių | |
50 mililitrų | pieno | |
40 gramų | sviesto (tirpinto) | |
30 gramų | cukraus | |
15 gramų | šlapių mielių | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
425 gramai | aguonų ir razinų masė kepiniams (apytikriai, 0,5 skardinės) | |
Pabarstymui: | ||
50 gramų | kvietinių miltų | |
30 gramų | cukraus | |
30 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | aguonų ir razinų masė kepiniams | |
Papildomai: | ||
šiek tiek | riebalų (formai patepti) |