Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 stiklinės
miltų
1 stiklinė
cukraus
4 vienetai
kiaušinių
1 šaukštelis
kepimo miltelių
0.5 stiklinės
aliejaus
šiek tiek
cinamono
6 vienetai
obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti, išminti sėklas, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu.
2.
Ruošti tešla. Į dubenį mušti po vieną kaiušinį plakant, ir dalimis suberti visą cukrų. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti. Galiausiai supilti aliejų ir išmaišyti.
3.
Į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi piltį pusę tešlos, ant jos išdėlioti obuolių sluoksnį, vėl supilti tešlą, ir viršų papuošti likusiais obuoliais.
4.
Kepti iki 180 °C temp. orkaitėje, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus sausas. Labai skanu su karamelianiais ledais, o pyrago viršų galima pabarstyti cukraus pudra.