Autorius apie receptą:
Jei pas jus liko velykinių pyragų ir jau net nesinori į juos žiūrėti, duokite jiems antrą šansą. Pagaminkite rutuliukus.
Jei pas jus liko velykinių pyragų ir jau net nesinori į juos žiūrėti, duokite jiems antrą šansą. Pagaminkite rutuliukus.
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų
varškės
150 gramų
biskvito
50 gramų
migdolų miltų
3 šaukštai
klevų sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nupjauname pyrago plutelę, šonus, juos panaudosime rutuliukams apvolioti.
2.
Biskvitą susmulkiname maisto smulkintuvu iki trupiniu.
3.
Trupinius sumaišome su varške, migdolų miltais ir klevų sirupu. Pastatome į šaldytuvą 1 val.
4.
Sumalame atidėtą biskvito plutelę, šonus.
5.
Suformuojame rutuliukus, apvoliojame trupiniuose ir dedame į šaldytuvą 30 min.