<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>200 ml drebučių (raudonųjų serbentų)<br />
200 ml pieno, saldinto<br />
3 v. š. cukraus<br />
4 v. š. želatinos<br />
</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės.<br />
Raudonųjų serbentų drebučių atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite.<br />
Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)