Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tamsiai tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušinių | |
2/3 stiklinės | cukraus | |
2/3 stiklinės | miltų | |
4 šaukštai | vandens (karšto) | |
2 šaukštai | bulvių krakmolo | |
3 šaukšteliai | kakavos (milteliais) | |
2 šaukšteliai | vanilinio cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Biskvitui: | ||
3 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | graikinių riešutų (smulkiai kapotų) | |
1/4 stiklinės | cukraus | |
1 šaukštas | miltų | |
2 šaukšteliai | kakavos (milteliais) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
Kremui: | ||
300 gramų | pieniško šokolado (su nesmulkintais riešutais) | |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
150 gramų | sviesto | |
Glajui: | ||
300 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
200 gramų | juodojo šokolado | |
Sulaistymui: | ||
pagal poreikį | arbatos |