Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 stiklinės natūralaus jogurto
2 agurkai
1 ryšelis mėtų lapelių
1 česnakų skiltelė
1/2 stiklinės pieno
Druska
šviežiai maltų baltųjų pipirų
keletas lašų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus nuplauname, nulupame, perpjauname išilgai į keturias dalis ir smulkiai supjaustome. Į dubenį supilame jogurtą, įspaudžiame česnaką, suberiame susmulkintas mėtas ir agurkus. Įberiame druskos, pipirų, išmaišome ir padedame 1val. į šaldytuvą Sriubą pagardiname keliais citrinų sulčių lašais ir, jeigu reikia, atskiedžiame pienu. Tiekiame gerai atšaldytą, papuoštą petražole.