Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Miltai
2 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
150 g margarino VILNIUS kepiniams
1 skardinė rududu
Miltinis cukrus
Aguonos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius suplakite su cukrumi ir kepimo milteliais. Supilkite lydytą margariną, išmaišykite. Suberkite miltus ir suminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į mažus gabalėlius ir įdėkite į šaldiklį.
Atšaldytą tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180 ° C temperatūros 7 - 10 minučių iki auksinės spalvos.
Rududu dedamas į garų vonelę ir pašildomas, kol šiek tiek suskystėja ir sumaišome su iškeptais tešlos gabaliukais. Iš gautos masės formuojami bokšteliai. Jie apibarstomi aguonomis ir cukraus pudra.