1.
Pagrindui ištirpiname šokoladą ir sviestą. Paliekame kiek pravėsti.
2.
Miltus sumaišome su kakava ir persijojame.
3.
Kiaušinį ir rudąjį cukrų išplakame iki standžių putų. Mentele į kiaušinio masę įmaišome pravėsusią šokolado ir sviesto masę. Galiausiai suberiame mitus ir kakavą. Atsargiai permaišome mentele.
4.
Kepame 16-18 cm skersmens kepimo formoje 140 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Ištraukiame iš orkaitės ir paliekame visiškai atvėsti.
5.
Šokoladiniai putėsiai. Zefyrus ("marshmallow") suberiame į dubenį ir dedame į mikrobangų krosnelę 20 sekundžių. Ištraukiame, lengvai permaišome ir dedame dar kartą 20 sekundžių. Ištraukus, permaišome, įpilame 100 g grietinėlės ir vėl į mikrobangų krosnelę 20 sekundžių.
6.
Šokoladą susmulkiname peiliu, beriame ant zefyrų ir grietinėlės masės. Viskas vėl keliauja į mikrobangų krosnelę 20 sekundžių. Permaišome. Turėtume nematyti jokių nesusilydžiusių šokolado ar zefyrų gabaliukų. Jeigu reikia, dar trumpai šildote ir maišote, kol išeis vientisa masė.
7.
Šaltą likusią grietinėlę (300 g) išplakame iki lengvų putų, ištirpusių ledų konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę per tris kartus atsargiai įmaišome vos pravėsintą šokolado-zefyrų masę. Turi išeiti šokoladiniai, lengvi putėsiai. Masę pilame ant iškepto ir atvėsinto pagrindo. Dedame į šaldytuvą bent 2 valandoms.
8.
Viršų puošiame savo nuožiūra. Labai tinka juodo šokolado ir riebios grietinėlės užpilas, santykiu 1:1.