Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
18 riekių | šviesios forminės duonos | |
400 gramų | vištienos (naudojau Vilniaus Paukštyno su špinatais) | |
200 gramų | salotų (naudojau Spilvos agurkų-garstyčių) | |
1 sluoksnis: | ||
3 vienetai | morkų (virtų) | |
0.5 vieneto | citrinų | |
2 šaukštai | pomidorų padažo | |
1 šaukštas | sviesto | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | džiovintų bazilikų | |
2 sluoksnis: | ||
200 gramų | špinatų | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | aliejaus | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
3 sluoksnis: | ||
100 gramų | fermentinio sūrio | |
1 vienetas | kiaušinių (kietai virtų) | |
2 šaukštai | majonezo |