Pavirti sirupą 15 min. ir atidėti.
Sumaišyti sviestą, cukraus pudrą ir trynius.
Sudėti manus ir po truputį berti miltus.
Turi gautis šviesi tešla, minkoma. Ją 15 min. atidėti į šaldytuvą.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių (patarčiau kepant temperatūrą stebėti).
Iš tešlos suformuoti nedidelius rutuliukus, šiek tiek paspausti ir viršuje įspausti migdolą. Kepti 20-25 min., kol paruduos. (aš darau 4 cm skersmens, tai išeina apie 25-30 vnt.)
Šiltą sirupą pilti ant karštų sausainių, leisti įsigerti ir vėl pakartoti.
Sausainius laikyti šaldytuve ir patiekti šaltus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)