Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 bulvių
100 g rūkytos šoninės
2 v.š. miltų
svogūno arba porų
vidutinio dydžio morkos
druskos
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsusias sumalame. Į gautą masę įberiame miltus, supjaustytus svogūnus (porus), šoninę, tarkuotą morką ir gerai išminkome.
Gautą masę padaliname į keturias dalis, iš jų suformuojam blynelius ir kepame juos įkaitintame aliejuje. Skanaus :)
skanu labai bet prideciau padaziuka jiems tai majonezas ideti raudonu krienu dideli sauksta ir dideli sauksta adzikos ir ismaisyti viska idejus truputi pipiriuku o cia tai vyru padazas
ATSAKYTI