Vištiena vienas populiariausių pasiirnkimų virtuvėje, ji ne tik nesudėtingai ir greitai paruošiama, bet ir labai skani. Geriausia, kad ją galima ruošti įvairiai - kepti keptuvėje, orkaitėje, daryti kepsnelius, troškinius, sriubas ir dar daugiau. O ir dera su įvairiais skoniais - pomidorais, sūriu, moliūgais, daržovėmis, įvairiausiais prieskoniais ir padažais. Eksperimentų niekada nebus per daug, o jie visada bus pavykę.
Dalinamės idėjomis, iš kurių išsirinkti pavyks kiekvienam.
Taip paruošta vištiena puiki - kreminė, soti, tačiau tuo pačiu ir gaivi. Šiam skonių deriniui mus įkvėpė garsusis toskanietiškas padažas, tik špinatus keitėme dar daugiau skonio bei spalvų suteikiančiais brokolių žiedynais.
Receptą
rasite čia.
Šie kepsniai pavyksta beprotiškai skanūs! Super traškūs, o agurkėlių ir sūrio viršus duoda kremiškumo bei lengvo pikantiškumo. Kepsnelius skanu valgyti ne tik šiltus, bet ir jau atvėsusius.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Toks šventiškas, aromatingas, jaukumu kvepiantis patiekalas! Prie stalo tikrai privilios kiekvieną tiek skoniu, tiek išvaizda. Jei dar neragavote taip apruoštos vištienos, labai rekomenduojame.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Vištienos patiekalai tikrai dažnai puikuojasi ant pietų stalų, o šie tikrai taip pat turėtų rasti savo vietą. Pavyksta labai skanūs, švelnaus skonio, bet tokie, kurių sunku atsivalgyti, taip jau turbūt būna su tuo paprastumu - tobulumas, kuriam sunku atsispirti.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Puikus pasirinkimas, kai norisi vakarienę pagaminti greitai, paprastai ir labai skaniai. Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve – lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.
Receptą
rasite čia.
Tokie greiti receptai yra tikras išsigelbėjimas, kai norisi ilgai neužsibūti virtuvėje, bet puikia vakariene ar pietumis nustebinti šeimyną. Pavyksta sočiai, gardžiai, atrodo labai žaviai. Vištiena vadinasi įkvėpta picos, nes ingredientai būdingi picai - itališkos žolelės, pomidorai, saliamis ir sūris. Tokiam deriniui sunku atsispirti.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kremiška, aromatinga, labai skani ir tokia, kurią norėsis ruošti ne kartą. Jei mėgstate garsiųjų „Cordon Bleu” vištienos suktinukų skonių junginį, tuomet pažadu, kad patiks ir sriuba. Paruošite lengvai, be įmantrių ingredientų, o gardžiuositės kiekvienu kąsneliu. Patiekiant puikiai tiks šviežios petražolės ar bazilikai, o jei norisi, į sriubą papildomai galima dėti apkeptą salierą.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Šie tortilijų pyragėliai - greita ir labai gardi idėja, kai vakarienės norisi lengvai ir nenuobodžiai. Tex-Mex virtuvėje jie žinomi pavadinimu čimičangos ir gali būti ruošiami su pačiais įvairiausiais įdarais nuo sūrių iki saldžių. Šiame recepte pateikėme mūsų mėgiamą įdaro variaciją, bet drąsiai eksperimentuokite, nes griežtų taisyklių čia nėra - vietoje pupelių galite naudoti virtus ryžius ar įdėti daugiau daržovių ar vištienos, papildomai galite įpjaustyti jelapenų, įspausti žaliųjų citrinų sulčių, įdėti konservuotų kukurūzų ar ko tik sugalvosite.
Receptą
rasite čia.
O kaip skanu! Tokie žodžiai nori nenori išsprūsta po pirmojo kąsnelio. O geriausia, kad ne tik gardu, bet ir labai paprasta paruošti - tereikia viską sudėti į kepimo formą, o orkaitė atliks didžiausią darbą. Lengviau tikrai nebūna.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Tai būtent tas patiekalas, kai norisi palepinti savo ir artimųjų skonių receptorius. Gardūs vištienos gabalėliai apliejami puikiu padažu, brokolis suteikia gaivumo ir malonaus traškumo, tiesiog neįmanoma nesimėgauti šia darnia skonių simfonija. Labai paprasta paruošti, prireiks vienos keptuvės ir 15-20 minučių.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Ši vištiena yra tiesiog neapsakomai skani. Lengvai ir greitai pagaminama, mėsa itin minkšta, o padažas nuostabaus skonio. Gaminkite drąsiai, kai norisi kažko jaukaus.
Receptą
rasite čia.
Puikaus subalansuoto skonio, nesunkiai paruošiamas patiekalas, o pelėsinis sūris labai dera su malonia obuolių rūgštele. Puikiai tiks tiekti ir ant šventinio stalo.
Receptą
rasite čia.
Šis puiki vištiena - legendinio itališko "Chicken Parmesan" variacija, pritaikyta karšto oro gruzdintuvei. Aktyvaus darbo ruošiant šį patiekalą vos 5 minutės, o vištiena pavyksta puiki - traški, sultinga, o dar ir žavingai atrodanti.
Receptą
rasite čia.
Itin greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas, kurio skonių derinys įkvėptas legendinių vištienos suktinukų. Vištiena pavyksta minkštutė, tokia kremiška, soti - puikiai tiks tiek savaitgalio, tiek šventiniams pietums ar vakarienei. O ingredientai ir gaminimas - itin paprastučiai.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Taip paruošti makaronai man yra patys skaniausi - visiška tobulai tarpusavyje derančių skonių fiesta. Pagaminti užtruksite tik keliomis minutėmis ilgiau negu įprastus makaronus, bet to rezultatas - restorano vertas patiekalas garuos ant pietų ar vakarienės stalo.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Puikus patiekalas gardiems pietums ar vakarienei, ypač jei pritrūkote idėjų ar nenorite ilgai sukiotis virtuvėje. Labai mėgstame medaus ir garstyčių kombinaciją ir jis su vištiena be galo dera.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Net sunku žodžiais apsakyti, kokio gardumo šis troškinys pavyksta! Kreminis, švelnus, tačiau tuo pačiu ir ryškaus skonio. Tikrai labai raginame pasigaminti ir įsitikinti. Beje, vištieną galima keisti ir kita mėsa ar pvz. avinžirniais ar tiesiog praleisti. Tuomet gausis toks pikantiškas cukinijų padažiukas, kuris puikiai tiks kaip garnyras ar pvz. pagardinti makaronams.
Receptą
rasite čia.
Taip paruoštos vištienos skonis puikus, o pati mėsa lieka sultinga, padažas ir sūris tobulai papildo patiekalą. Recepte užrašėme, kaip gaminame su naminiu pomidorų padažu iš konservuotų pomidorų, bet puikiai tinka ir pirktinis. Svarbu rinktis kokybišką, ne per saldų, idealu - itališko arba meksikietiško stiliaus.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šios tobulo skonio Cezario salotos puikiai tiks ir šventiškiems pietums, ir kai norisi įdomesnės vakarienės. Gaivios, nuostabiai gardžios, žavingai atrodančios, o paruošiamos vos per 20-30 minučių.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Jei į savo racioną dar neįtraukėte žiedinio kopūsto, šis apkepas tai pakeis! Kremiškas, sotus, malonios konsistencijos ir labai skanus. Tobulai tiks gardiems ir sotiems pietums ar vakarienei su šeima. Apkepas patiks net ir tiems, kurie nemėgsta žiedinių kopūstų, nes valgant sunku suprasti, jog jie yra šiame patiekale ir suteikia to malonaus kremiškumo.
Receptą
rasite čia.
Jei mėgstate lazaniją ir vištieną, šis patiekalas jums tikrai patiks! Jame iš lazanijos recepto pasiskolintas švelnus pomidorų padažas ir rikotos bei kietojo sūrio sluoksnis. Ir tobulai pridėtas prie vištienos. Skoniui ir vaizdu tai tikrai stebuklas - be galo gardu, aromatinga, sotu, o paruošimas itin paprastas. Tai tikrai tobulas receptas, kai norite nustebinti nesugaišdami daug laiko virtuvėje.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šie vištienos krūtinėlės kepsneliai dėl šoninės bei sūrio iškepa tobulai sultingi, atrodo labai šventiškai, o paruošti užtruksite vos 15-20 minučių. Tada pusvalandis orkaitėje ir nuostabi vakarienė garuos ant stalo. Kepsnelius pasiruošti galite ir iš vakaro - susuktus sudėkite į indelį, uždenkite dangteliu arba maistnė plėvele ir laikykite šaldytuve. Likus pusvalandžiui iki gaminimo išimkite iš šaldytuvo, kad sušiltų, o tada kepkite pagal nurodymus recepte. Suktinukų viršaus galima niekuo papildomai netepti, o įdarui rinktis bet kokį mėgstamą sūrį.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Vištieną galima paruošti įvairiais būdais, su daugybe mėgstamų priedų, tačiau šis ingredientų derinys yra mūsų vienas mėgstamiausių! Krūtinėlės iškepa sultingos, švelnaus skonio. Prieš patiekiant labai skanu pabarstyti šviežiais čiobreliais ar petražolėmis.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Ar gali būti kažkas lengviau, nei supjaustyti ingredientus, sudėti į kepimo skardą ir likusį darbą palikti orkaitėje? Turbūt ne. Labai paprasta, greita ir taip skanu! Daržoves drąsiai rinkitės savo nuožiūra, pagal tai, ką turite po ranka.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Šis iš Italijos Toskanos regiono kilęs patiekalas yra nerealus, jei būtų dievų maisto kategorija, jis ten atsidurktų akimirksniu ir dar labai aukštai. Visi padažo skoniai susilieja į tokią darnią visumą, kad norisi jį tiesiog kabinti šaukštu. Beje, tokiame padaže galite ruošti ne tik vištieną - jis puikiai tinka kiaulienos pjausniams, lašišai ir net krevetėms.
Receptą
rasite čia.
Ši tiršta vištienos čili sriuba-troškinys yra tikra skonių fiesta. Ne tik tobula alternatyva klasikiniam jautienos čili, bet ir savaime patiekalas iš didžiosios raidės, puikiai tinkantis tiek, kai norėsis ypatingos vakarienės, tiek šeimos ar draugų šventėms, nes skonis tikrai be galo puikus.
Receptą
rasite čia.
Kai norisi iškepti vištieną taip, kad būtų drėgna ir puikaus aromato bei skonio, šis marinatas yra tikras gelbėtojas. Paruošiamas super paprastai, vos iš kelių ingredientų, o jame palaikyta vištiena iškepa sultinga ir labai skani. Pamarinuotą vištieną galima kepti kaip tik norite - grilyje, keptuvėje ar orkaitėje.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Ši vištiena puiki tuo, kad atrodo įspūdingai, yra beprotiškai skani, tačiau paruošimas super paprastas. Idealus patiekalas, kai norisi nustebinti nesugaištant daug laiko virtuvėje.
Receptą
rasite čia.
Kremiškas, jaukus ir sotus patiekalas, o tuo pačiu – pilnas daržovių ir pavasario spalvų, pasislėpusių švelnaus bešamelio padažo pataluose.
Receptą
rasite čia.
Ši Prancūzijos virtuvės skonių įkvėpta vištiena yra TOBULA. Lengvas karamelizuotų svogūnų salstelėjimas, sultinga mėsytė ir tįstantis sūris - atrodo, tarsi ingredientai paprastučiai, bet jie susilieja į be krašto gerą skonio harmoniją.
Receptą
rasite čia.
Gardieji vištienos kepsniai - traškūs, minkšti ir labai skanūs. Tiekiami su pomidorų ir mocarelos salotomis, kurios suteikia gaivumo. Paruošimas nesudėtingas, neužima daug laiko ir nėra įmantru, tad puikiai tiks visos šeimos pietums.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Ši nesudėtingai paruošiama vištiena - įkvėpta braziliškos virtuvės. Mėsa pavyksta sultinga ir sodraus skonio, o kokosinis padažas suteikia švelnumo natą ir puikiai dera su lengvu aštrumu, kurį galite koreguoti pagal savo skonį.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Tikrai taip, net vištienos krūtinėlę iškepti orkaitėje galima sultingą ir minkštą, jei vadovausitės šiuo puikiu receptu. Kepsneliai iškepa itin sultingi, kvapnūs ir gardūs! Labai tinka patiekti su ryžiais, šviežių daržovių salotomis.
Receptą
rasite čia.
Jei pagalvojus apie žodžius GUA BAO burnoje kaupiasi seilės, tai šis receptas skirtas jums. Rezultatas labai panašus - traški plutelė ir saldžiai aitrus padažas. Garnyrui puikiai tiks ryžiai, o tobulam skonių deriniui nepatingėkite pasigaminti kiniškų agurkų - morkų salotų ir pasiruoškite skonio sprogimui!
Receptą
rasite čia.
Vištiena minkštutėlė, o padažas fantastiško skonio! Patiekalui galite naudoti krūtinėlę, sparnelius, šlauneles ar bet kurias kitas vištos dalis. Užkepėlė tiesiog tirpsta burnoje su kiekvienu kąsniu! Rekomenduojame paragauti!
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Ši greitai paruošiama Tex Mex vištiena - tobula išeitis, kai norisi skonių fiestos nepraleidžiant valandų virtuvėje. Vienas tų genialių patiekalų, puikiai tinkančių tiek įdomesnei vakarienei, tiek vakarui su draugais ar įsidėti į pietų dėžutę.
Receptą
rasite čia.
Šie bulvių lizdai yra labai skanus, taupus, šventiškai atrodantis ir nesunkiai pagaminamas patiekalas. Įdaru drąsiai improvizuokite - vietoje vištienos tinka ir kiauliena ar mėgiama malta mėsa. Arba galima įdarui naudoti vien daržoves ar jas maišyti su konservuotais avinžirniais ar kietai virtais ir sutarkuotais kiaušiniais.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Labai greitai paruošiami vištienos kepsneliai be papildomų riebalų vos per pusvalandį. Valgome su ryžiais ar daržovių salotomis, traškiomis bulvytėmis ar kuo tik sugalvosite.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas daržovių karis su vištiena. Jeigu norite vegetariško varianto, mėsą galite pakeisti avinžirniais ar lengvai apkepintais tofu gabalėliais.
Receptą
rasite čia.
Greitai paruošiami ir labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Jei skubate, marinuoti vištienos nebūtina, beje, ją galima pakeisti ir kalakutiena.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
@Shutterstock
Ar tenka susidurti, kuomet kepate vištieną orkaitėje, kad ji tampa sausa ir it guminė? Jei laikysitės šio puikaus recepto, vištiena bus sultinga, minkštutėlė viduje ir su švelnia, traškia plutele išorėje! Taip kepta vištiena puikiai dera su ryžiais bei griežinėliu apelsino ar citrinos, taip pat ją galima naudoti sumuštiniams ar salotomis. Skanumėlis!
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
@ Shutterstock
Jei norite, kad vakarienė būtų ypatingai skani ir atrodytų žavingai, bet nereikėtų ilgai suktis virtuvėje, šie meksikietiškų enchiladų įkvėpti tortilijų suktinukai yra tobula išeitis. Jie yra sodraus skonio, spalvingi, sotūs, tačiau drauge neapsunkinantys, o paruošite vos per 20 minučių, tada keliolika minučių orkaitėje ir nuostabus patiekalas garuos ant stalo.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Soti, be galo skani ir kremiška sriuba. Ji - puikus pasirinkimas šeimos pietums, kuriais visi tikrai pasimėgaus. Sriuba ruošiama viename puode, tad po gaminimo daug indų plauti irgi nereikės.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Taip paruošta vištiena yra nereali - minkštutė, sultinga, norisi ją suvalgyti iki paskutinio trupinėlio. Kitaip būti ir negalėtų, nes šis patiekalas yra daugumos italų restoranų Amerikoje pasididžiavimas, žinomas "Chicken Parmigiana" vardu.
Receptą
rasite čia.
Jei citrinos ir makaronų derinys jums skamba neįprastai, pažadame, taip bus tik iki pirmo šių itin kremiškų makaronų kąsnio. Jų skonio ypatingumas - būtent švelni citrinos nata, kurią Bešamelio tipo padažui suteikia žievelė ir truputis sulčių. Valgantys tikriausiai net nesupras, kas duoda padažui to gurmaniškumo, bet mėgausis kiekvienu kąsneliu. Beje, jei grietinėlės po ranka neturite, ją galite keisti pienu. Tokiu atveju padažui sviesto naudokite šiek tiek daugiau (idealu, dvigubai daugiau). Jei norite spalvingiau, papildomai į makaronus tinka įmaišyti žaliųjų žirnelių, špinatų, brokolių ar kitų švelnaus skonio daržovių.
Receptą
rasite čia.
Minkšta ir sultinga vištiena orkaitėje greitai - saldžiaaštriame padaže. Skanu su ryžiais, bulvytėmis ar kitokiu mėgstamu garnyru.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Sultinga, skanutėlė ir labai šventiškai atrodanti vištienos krūtinėlė kremiškame grietinėlės ir sūrio padaže, kurią paruošite vos per pusvalandį. Padažui galite naudoti ir vien kietąjį sūrį, bet labai rekomenduojame išbandyti kietojo sūrio bei sūrio su melsvuoju pelėsiu derinį, nes būtent pastarasis sūris suteikia patiekalui papildomo puikaus ir tuo pačiu subtilaus charakterio. Jei norite gaiviau, į padažą tinka įmaišyti pora saujų špinatų.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Video Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Puiki vakarienė per pusvalandį! Super skanūs kepsneliai keptuvėje, kuriuos valgome su šviežiomis salotomis, ryžiais ar kitais mėgstamais garnyrais.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Apie šios vištienos gaminimą reikėtų pagalvoti iš anksto, nes tobula būtų pamarinuoti per naktį (ar bent 3 valandas). Būtent jogurtinis marinatas suteikia ypatingą skonį. Tobula kreminė tekstūra, švelnus indiškas skonis ir sviestinė vištiena.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Regis, jokių įmantrių ingredientų, o skonis - nuostabus! Šiuos suktinukus galite kepti orkaitėje arba juos kepti ant grilio, tuomet jie dar ir įgaus viliojančio dūmų kvapo. Gardu su ryžiais ar daržovių salotomis.
Receptą
rasite čia.
Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ yra ypatingai gardus ir lėkštes neabejotinai puošiantis patiekalas – lyg mažas jaukus restoranas savuose namuose. Jei dar nebandėte, labai rekomenduojame!
Receptą
rasite čia.
Balzaminiu padažu pagardinta vištienos krūtinėlė įdaryta šviežiais ir saulėje džiovintais pomidorais, bazilikais, sūriu - tobulas skonių derinys, tinkamas ne tik ypatingai vakarienei, bet ir šventiniam stalui.
Receptą
rasite čia.
Minkštutėliai, greitai ir paprastai pagaminami kapotos vištienos blyneliai. Blynelius galite ruošti ir su malta mėsa, bet su smulkiai kapota bus daug gardžiau! Jei neturite kefyro, jį recepte galite pakeisti ir pasukomis, o prieskonius rinkitės mėgstamiausius. Puikiai tiks vakarienei, kai norite sunaudoti likučius, bet paruošti ypatingą patiekalą. Skanaujame su grietine.
Receptą
rasite čia.
Orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė nebūtinai bus sausa - ją galia iškepti ypač minkštą ir sultingą! Su labai skaniu įdaru, tad garnyrui tereikės ryžių ar šviežių daržovių salotų.
Receptą
rasite čia.
Dar vienas patiekalas kinų virtuvės gerbėjams. Vištiena puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Šį patiekalą tikrai pagaminsite be didelių pastangų. Beje, jeigu nemėgstate saldžių vištienos patiekalų, konservuotų ananasų dėkite pusę skardinės. Jeigu mėgstate ir turite po ranka, į šį troškinį taip pat tinka įtarkuoti šiek tiek šviežio imbiero.
Receptą
rasite čia.
Jeigu nerimaujate, kad vištienos filė kepsneliai bus pernelyg sausi, neabejokite - jei tik neperkepsite, pagal šį receptą paruošite labai sultingus ir minkštus kepsnelius. Jeigu norite dar gurmaniškesnės vakarienės, papildomai kepant galima pabarstyti trupučiu pelėsinio sūrio.
Receptą
rasite čia.
Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Dar vienas receptų kinų virtuvės gerbėjams. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.
Receptą
rasite čia.